Sıvı ve Katı Yağlar için CDR FoodLab®
CDR FoodLab®, kalite ve proses kontrollerini, doğrudan gıda endüstrisi üretim hatlarında gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmek için ideal bir yöntemdir.
CDR FoodLab®’ın analitik yöntemlerinin hızı ve kullanım kolaylığı, katı veya sıvı yağ üreten veya bunları bileşen olarak kullanan gıda endüstrileri için rekabette avantaj haline gelir.
CDR FoodLab® şunları belirleyebilir:
- Serbest Yağ Asitleri 1 dakika içerisinde
- Peroksit Değeri 4 dakika içerisinde
- p-Anisidin Değeri 2 dakika içerisinde
- Sabunlaşma 2 dakika içerisinde
- Palm Yağında İyot Değeri 2 dakika içerisinde
- Zeytinyağında Polifenoller 5 dakika içerisinde
Daha fazla bilgi için tıklayınız.
T.G. 2345