GIDA KİMYASI KONGRESİ
3-6 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da ilk kez düzenlenen Gıda Kimyası Kongresi’nde TERRA A.Ş. olarak yerimizi aldık. Organizasyon komitesi ve katılımcılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kongre’de gerçekleştirdiği “Üretim Süreçlerinde MALDI Biotyper ile Mikrobiyolojik İdentifikasyon ve Konfirmasyonunun, Gıda Kalitesi, Gıda Güvenliği ve Hijyen Takibinde Önemi ve Avantajları” sunumdan dolayı TERRA A.Ş. - Dr.Özge Kaya’ya teşekkür ederiz.
T.G. 1383
Şirket Haberleri
-
3rd International Symposium on Characterization (ISD’23)
-
2. GIDA KİMYASI KONGRESİ
-
III. Anatolian Conference on Organic Chemistry
-
11. ULUSLARARASI İLAÇ KİMYASI KONGRESİ
-
XL. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi
-
4. EBAT Kongresi
-
4. ULUSLARARASI ÇEVRE KİMYASI KONGRESİ (EnviroChem)
-
Uluslararası Proteomik Kongresi-4. Ulusal Proteomik Kongresi
-
4. Bölgesel TIAFT Kongresi
-
Protein Bağlanma Afinitesi ve Protein Stabilizasyon Çalışmaları Bilgilendirme Seminerleri
-
Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi
-
10. İLAÇ KİMYASI KONGRESİ
-
GIDA KİMYASI KONGRESİ
-
Mikrodalga Temelli Numune Hazırlama Teknikleri ve Yeni Nesil Solvent Ekstraksiyon Teknolojisi
-
3. EBAT KONGRESİ