Sıvı ve katı yağlar
CDR FoodLab® ile sıvı ve katı yağ analizleri
CDR FoodLab® sistemi, üretim hatlarında kalite kontrol için sıvı ve katı yağ analizlerini gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmek için ideal çözümdür. Bu nedenle dünya çapında birçok gıda endüstrisi tarafından kullanılmaktadır.
Neleri analiz edebilirsiniz?
CDR FoodLab® ile hayvansal ve bitkisel kökenli her türlü sıvı ve katı yağın kimyasal analizleri yapılabilmektedir. Numune, olduğu gibi veya CDR laboratuvarları tarafından tasarlanmış basit bir hazırlıktan sonra analiz edilebilir.
Yapılabilecek analizler şunlardır:
- 1 Dakikada Serbest Yağ Asitleri
- 4 dakikada Peroksit Değeri
- 2 dakikada p-Anisidin Değeri
- 2 dakikada Sabunlaşma
CDR FoodLab® ile tüm bitkisel ve hayvansal yağların analizlerini yapabilirsiniz. Bazı örnekler:
Tereyağı ve margarin
Cihaz, çok basit bir numune hazırlığı ile tereyağı veya margarin gibi gıda matrislerinin hızlı bir şekilde analiz edilmesini sağlar.
Doğal yağlar
CDR FoodLab® sistemi, bitkilerden üretilen yağlar ve çeşitli kullanımlar için idealdir: kozmetik, fonksiyonel gıdalar, beslenme amaçlı kullanım, farmasötik kullanım. Bunlara badem yağı, kolza yağı (kanola yağı) veya soya fasulyesi yağı dahildir.
Enerji kullanımı için yağlar (biyoyakıtlar veya biyodizel)
Biyoyakıtlar veya biyodizel gibi enerji kullanımına yönelik yağların kalitesi değerlendirilebilir.
Değerli yağlar ve uçucu veya kozmetik yağlar
CDR FoodLab® analiz sistemi, küçük bir numune miktarıyla hızlı analizler yapabilmesi nedeniyle bu tür yağların üreticileri tarafından takdir edilmektedir.
Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.