Süt ve süt ürünleri
CDR FoodLab® ile süt ve süt ürünleri analizleri
Bir süt fabrikasının kalite müdürü müsünüz? Şirketiniz bir mandıra mı? Analiz laboratuvarınız var mı?
İşte sizin için doğru enstrüman.
Neleri analiz edebilirsiniz?
Tüm süt türleri analiz edilebilir: inek, manda, keçi, koyun vb.
Sistem, herhangi bir numune ön işleme tabi tutulmadan, çiğ veya pastörize, yarım yağlı veya tam yağlı sütün kalitesini belirlemek için uygundur.
CDR FoodLab® ayrıca yoğurt, tereyağı, margarin, peynir ve diğer süt ürünlerini, CDR laboratuvarları tarafından tasarlanan ve geleneksel yönteme göre son derece basitleştirilmiş bir numune hazırlama ile analiz eder.
Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.
T.G. 630